Igloohome bezkľúčový šikovný zámok Retrofit Lock

Igloohome bezkľúčový šikovný zámok Retrofit Lock

Igloohome bezkľúčový šikovný zámok Retrofit Lock od kvalitnej spoločnosti  - produkt u nás môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Sme internetový obchod s rozsiahlou ponukou tovaru za skvelé ceny. Igloohome bezkľúčový šikovný zámok Retrofit Lock - cena 186.99 €

186.99 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Zažite pohodlnejší spôsob života. Ľahko premeňte svoj zámok na šikovný s Igloohome Retrofit zámok. Užite si výhody bezkľúčovej prevádzky. Získate aj väčší pokoj a pocit bezpečia s pridanými bezpečnostnými funkciami. Okrem toho, že udrží váš domov v bezpečí, môže Retrofit Lock fungovať aj ako recepcia 24/7 pre hostiteľa prázdninových prenájmov.Spôsoby prístupu:Na odomknutie stačí spustiť aplikáciu Igloohome a zapnúť služby Bluetooth. Tam kliknite na ikonu zámku a môžete dovnútra!Všetky zámky Igloohome podporujú mobilné aplikácie. Môžete vytvoriť kľúče Bluetooth pre hostí, členov rodiny a priateľov kedykoľvek a kdekoľvek.Pre ľahšie zdieľanie prístupu je ako príslušenstvo k dispozícii klávesnica. Ponúka pridaný režim prístupu pomocou PIN kódov!Klávesnica je perfektné zariadenie pre viacnásobné zámky Igloohome alebo na pridanie hodnoty k Retrofit Lock. Klávesnica, ktorá je skvelá pre hostí, návštevníkov, deti a ďalšie, vám umožní udeliť dočasný prístup do vášho domova.Na vstup nepotrebujete chytrý telefón, stačí im poslať unikátne PIN kódy.Bez Wi-fiVšetky zámky igloohome fungujú offline. Čo to znamená? Žiadna WiFi, žiadny problém! Ale samozrejme vám dávame možnosť urobiť to online.Ako vám algoPIN™ umožňuje generovať PIN kódy bez WiFi?KROK 1 - PÁROVANIEPo inštalácii budete musieť spárovať svoj zámok s vaším účtom igloohome prostredníctvom aplikácie igloohome na vašom smartfóne.Po úspešnom spárovaní váš smartfón synchronizuje jedinečný PIN token so zabezpečenými cloudovými servermi a neuchová token lokálne.KROK 2 - Vygenerujte PINPri vytváraní kódov PIN pre hostí alebo členov rodiny váš smartfón odošle požiadavku na váš token na cloudových serveroch.Pomocou algoritmov je náhodne vygenerovaný jedinečný PIN kód s integrovanou dobou platnosti. K tomu nemusíte byť blízko zámku.KROK 3 - PRIDELENIE PINuTeraz, vyzbrojení PIN kódom, to môžete zdieľať s požadovaným príjemcom cez WhatsApp, Facebook Messenger, SMS a ďalšie.Na získanie PIN kódu si váš hosť nemusí sťahovať ďalšiu aplikáciu.KROK 4 - PRÍSTUP K NEHNUTEĽNOSTIHneď ako je PIN kód zadaný do príslušného zariadenia igloohome, zámok prevedie PIN kód na požadovanú akciu, napr. dajte prístup iba raz.Bezpečné zabezpečenieUž žiadne pohrávanie s malými číslicami alebo náročnými ciferníkmi na bežných visiacich zámkoch; ani nebudete musieť sledovať kľúče či kódy na odomknutie.Visiaci zámok je mobilná aplikácia umožňujúca získať alebo udeliť prístup za vašich podmienok.Parametre:

automatický zámok Retrofit Lock sa automaticky uzamkne akonáhle sa dvere zatvoria, aby ste mali väčší pokoj
automatické odomknutie vaše dvere sa automaticky odomknú, keď sa vrátite domov. Už nikdy nehrabte s kľúčmi
upozornenie na vybitú batériu. Intuitívne zvukové a vizuálne upozornenie vás vyzve na výmenu batérie, keď sa vybijú.
alarm prekážky. Upozorní užívateľa na akékoľvek prekážky v zámku.
nočný režim. Automaticky zamykajte dvere v nastavený čas počas noci pre zvýšenú bezpečnosť.
plán. Nastavte časy, kedy má zámok automaticky odomknúť alebo zamknúť dvere. Tieto plány taktiež deaktivujú Auto Lock počas nastavených časov pre jednoduchší prístup po celú dobu trvania.
režim vysokého krútiaceho momentu. Režim vysokého krútiaceho momentu je k dispozícii pre zámky, ktoré vyžadujú väčšiu silu na hladké vysunutie a zatiahnutie jazýčka závory
ovládanie hlasitosti. Nastavte hlasitosť podľa svojich preferencií. Vyberte z úrovní 0 (stlmenie) až 5 (najhlasnejšie).
integrácia API a SDK. Poskytujeme rozhranie API a sady SDK pre bezproblémovú integráciu naprieč niekoľkými platformami.Technická špecifikácia:

kompatibilita dverí: otočné dvere dovnútra (ľavá/pravá)
kompatibilita so zadnou časťou: >32 mm
profil valca (predný): iba euro valec
profil valca (zadný): otočenie palcom alebo kľúčom
kompatibilita kľúčov (š x h): 39 x 29 mm
kompatibilita otáčania palca (š x d x h): až 21 x 20 - 36 x až 29 mm
kompatibilita s kazetami: jednoduchý/dvojitý prehozMateriál: ABS, PC

Režimy prístupu (Entry): Bluetooth kľúče, existujúce kľúče, PIN kódy
(prostredníctvom príslušenstva klávesnice)
Režimy prístupu (Exit): multifunkčné tlačidlo, otočenie palcom, klávesy Bluetooth
Prevádzková teplota: -20 °C až 50 °C / -4 °F až 122 °F
Prevádzková teplota batérie: -10 °C až 50 °C / 14 °F až 122 °F
Typ napájania: 4 AA alkalické batérie
Certifikácia: CE, UKCA, FCC, RoHS

 

Názov:
Igloohome bezkľúčový šikovný zámok Retrofit Lock
Výrobca:
SKU:
712198882466
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom obchode Design-House.sk. Na našej webovej stránke môžete nakupovat z obrovskej ponuky dizajnového nábytku a dekorácií pre váš útulný domov. Ak hladáte moderný nábytok, ste na správnom mieste. Zariadte si domov a kúpte si pohodlnú rohovú pohovku, modernú postel boxspring, kreslo alebo jedálenský stôl do kuchyne. U nás na Design-House.sk si urcite vyberiete. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Okrem toho nákupom online ušetríte cas aj peniaze.
Vyberajte z ponuky
34400
produktov
358
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Design-House.sk