Le Toy Van Nábytek Daisylane detská izba

Le Toy Van Nábytek Daisylane detská izba

Le Toy Van Nábytek Daisylane detská izba od veľkej a známej značky Le Toy Van je teraz k dispozícii za skvelú cenu. Kúpte si kvalitný tovar online a ušetrite svoj čas a peniaze. Le Toy Van Nábytek Daisylane detská izba aktuálne výhodne za 32.99 €

32.99 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Vytvorte si doma rozprávkové miesto na oddych postavičiek, a to s týmto maľovaným dreveným setom nábytku. Veľkostne sa hodí do drevených domčekov pre bábiky od Le Toy Van. Krásna sada so 6 dielmi deti nabáda k predstavivej hre. Dve postele sú kompletné s vankúšmi a perinami, nájdete tu aj nočný stolík s lampičkou a vešiak na oblečenie. Stôl so stoličkou je ideálny pre štúdium, v balení dokonca aj PC a knihy!Hračky firmy Le Toy Van sú vyrobené s cieľom - aby dlho vydržali. Dizajnované s láskou skúsenými remeselníkmi za použitia etických praktík a udržateľných materiálov, ktoré sú láskavejšie k našej planéte.Hlavné vlastnosti:

mierka 1:12
vyrobené eticky z udržateľných materiálov
kompatibilné s ostatnými produktmi z radu Daisylane
vyrobené eticky z udržateľného dreva
testované podľa najprísnejších štandardov
maľované netoxickými farbami na báze vody
inšpiruje ku kreatívnej a predstavivej hreDaisylane kolekcia: prestížna kolekcia domčekov pre bábiky a doplnkov firmy Le Toy Van. Pred viac ako 25 rokmi zakladateľ Georges navrhol svoj úplne prvý domček pre bábiky, stavebný kameň tejto firmy. Drevené domčeky pre bábiky Daisylane sú jedinečné a nebudú detskú predstavivosť držať späť. Rodinné dedičstvo, skutočná investícia do hrania.

 

Názov:
Le Toy Van Nábytek Daisylane detská izba
Výrobca:
SKU:
5060023410618
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom obchode Design-House.sk. Na našej webovej stránke môžete nakupovat z obrovskej ponuky dizajnového nábytku a dekorácií pre váš útulný domov. Ak hladáte moderný nábytok, ste na správnom mieste. Zariadte si domov a kúpte si pohodlnú rohovú pohovku, modernú postel boxspring, kreslo alebo jedálenský stôl do kuchyne. U nás na Design-House.sk si urcite vyberiete. Neustále pre vás aktualizujeme ceny a produkty. Okrem toho nákupom online ušetríte cas aj peniaze.
Vyberajte z ponuky
34400
produktov
358
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Design-House.sk